ACCESS THE BARS
Totul în viață vine la mine cu ușurintă, bucurie și glorie!!!!!
Buna dimineata suflet frumos,
 
Vreau sa iti urez din inima o zi calduroasa, cu implinirile pe care tu ti le doresti, si cu acele experiente menite sa te ajute sa cresti, sa te dezvolti.

Ce ai spune daca ti-as zice ca iti poti schimba viata intr-o singura ora, timp in care stai intins si te relaxezi. Mii de oameni au facut-o deja pe intreaga planeta.

Despre ce vorbesc? se numeste ACCESS THE BARS.

Primirea unei sedinte de Bars poate fi unul din momentele de introspectie, un moment in care te conectezi din nou cu tine. O sesiune de Bars iti poate aduce un sentiment de relaxare profunda, pace si liniste in corp, in minte si in suflet, cum nu ai mai avut poate de multa vreme. Si, mai mult, dupa sedintele de Bars, viata ta va incepe sa se schimbe ca urmare a eliberarii judecatilor, concluziilor, convingerilor, tiparelor ... Cum se poate si mai bine decat atat ?

Este o metoda de eliberare a blocajelor emotionale, mentale, fizice, cu usurinta totala !

Este un instrument „de prim ajutor” pe care il avem la indemana pentru orice situatie din viata. Este un instrument extrem de valoros care se poate adauga oricarei terapii, metode de consiliere si de dezvoltare personala. Este o tehnica de eliberare a stresului, prin care se obtine o pace profunda, claritate, si o mai mare capacitate de a fi prezent in viata ta.

Bars® este o terapie manuala, foarte delicata si noninvaziva, si se concentreaza pe un numar de 32 de puncte de pe cap, care atunci cand sunt atinse usor, declanseaza o descarcare a incarcaturii elecromagnetice (blocajelor) atat in plan fizic cat si mental. Fiecare din aceste puncte de pe cap este in corelatie cu diferite aspecte ale vietii, cum ar fi: creativitatea, vindecarea, comunicarea, imbatranirea, banii, controlul etc.


Atingerea acestor puncte, permite ca schimbarea si vindecarea sa aiba loc in zonele respective.


Cand este recomandat sa recurgi la Bars®?

Orice situatie de sanatate si de viata poate beneficia de aceasta metoda, cu schimbari rapide. Bars poate fi folosit in suparari, depresie, afectiuni fizice de orice fel si de orice gravitate, obezitate, dificultati de vorbire si de exprimare, tulburari de somn, anxietate, frigiditate, impotenta, autism, stres posttraumatic, dificultati de invatare, relatii dificile, oboseala cronica si lipsa dorintei de viata, lipsa banilor, in timpul sarcinii, inainte si dupa interventii chirurgicale, blocaje emotionale, tulburari psihice si lista poate continua ...
 
Pentru mai multe detalii si programari suna-ma: 0732 811 111
bars-image.jpg