ACCESS THE BARS
Totul în viață vine la mine cu ușurintă, bucurie și glorie!!!!!

1.      Care sunt beneficiile unei sedinte BARS?

 

Sunt atat de multe beneficii incat nu pot fi enumerate toate aici. Iata cateva dintre ele:

 

·       Oameni sau situatii care te scoteau din pepeni sau iti creau probleme in viata de zi cu zi, nu te mai deranjeaza si treci usor peste.


·        Incepi sa primesti cu mai multa usurinta.


·     Intr-o sedinta de BARS vei beneficia de relaxare profunda si in acelasi timp te vei simti plin de energie si de pofta de viata


·        Viata ti se pare mult mai usoara.


·        FERICIRE. Depresia poate disparea chiar dupa o singura sedinta.


·        Eliminarea a tot ce creaza limitari in viata ta fara sa stii cum, sau sa crezi in ceva.


·       Concentrarea la munca, notele si claritatea mental cresc fara a fi nevoie de mai multa munca sau studiu.


·       Ajută la o recuperare mai rapidă în cazul unor răni mai vechi sau noi, în caz de intervenții chirurgicale, precum și pentru îmbunătățirea stării de sănătate generală.


   Eliberarea de dureri, mai multa incredere de sine,  eliberarea de anxietati, usurinta in schimbarea oricarui aspect din viata care nu functioneaza, eliberarea confuziei, atacurilor de panica, abilitati crescute, schimbarea intregii vieti intr-o perioada scurta de timp, relatii armonioase, usurinta in privinta banilor, pentru gravide  usurinta la nastere si dupa nastere

 

2.      Ajuta in probleme ale somnului?


DA.Sedintele de BARS au efect benefic pentru o mare varietate de probleme ale somnului.Rezultatele sunt diferite pentru fiecare persoana, in functie de severitatea problemei si de numarul de sedinte.

Oameni de pe inteaga planeta au obtinut rezultate fenomenale folosind BARS in a-si schimba somnul in ceva mai odihnitor  indifferent de numarul de ore de somn.

Descopera  singur ce poate face pentru tine o sedinta de BARS


3.      Cat dureaza o sedinta BARS?


O sedinta obisnuita de BARS dureaza intre 60 si 90 de minute.


4.      Cum ma pot bucura de o sedinta de BARS?


Pentru a primi o sedinta de BARS contacteaza-ma si v-om stabili impreuna locul si momentul potrivit pentru tine.


5.      Cat timp duraza efectul unei sesiuni de Bars?


Odata ce ai facut o sedinta de Bars, acestea “ruleaza”, sau continua sa elibereze energia blocata pentru totdeauna. De fiecare data cand repeti o sedinta de Bare, efectul devine mai dinamic. Efectele cele mai dramatice tind sa fie observate in decurs de 3-4 saptamani dupa sesiune.

 

6.      Pot avea parte de o sedinta de BARS la mine acasa?


DA


7.      Cat costa o sedinta de BARS?


Pretul  unei sedinte de BARS este de 100 Lei.


8.      Cate sedinte ar fi bine sa fac?


Acest lucru depinde in intregime de tine. Cat de bine vrei sa te simti? Cat de usoara iti doresti sa fie viata ta? Unii facilitatori de Bare se intreaba de ce nu ne facem cu toti asta in fiecare zi! Cei mai multi doresc sa beneficieze de o sesiune de BARS o data pe saptamana, sau ori de cate ori se simt stresati, irascibili sau sunt nemultumiti de modul in care vietile lor decurg la momentul respectiv. Dupa orice fel de soc major, trauma sau schimbare de energie de orice fel este un moment in care ar trebui sa iei in considerare o sedinta de BARS.


9.      Cum e o sedinta de BARS?


Fiecare dintre noi este diferit, nu exista un standard al sedintei de BARS. Cel mai adesea cei care au beneficiat de o sedinta spun ca apare un sentiment de relaxare totala si multi oameni adorm – chiar si intr-un mediu plin de zgomot. Unii oameni percep imagini, altii simt unele senzatii in corp (cald, frig, gadilat, frisoane…). S-a intamplat ca unii oameni sa rada sau sa planga fara un motiv anume si la sfarsitul fiecarei sedinte oamenii raman cu  o senzatie de pace, bucurie si usurinta.


Fiecare sedinta va fi diferita de celelalte.